ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

15 May

ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР

Детали за настанот

Датум (старт) 15-05-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот