ХОТЕЛ 88

Национална Oпера и Балет, Скопје

19:00

30 Nov

ХОТЕЛ 88

Event details

Date (start) 30-11-2024
City Скопје
Time (start) 19:00

Event map

ХОТЕЛ 88

Од својата премиера во 2017 година до денес, претставата Хотел 88 се здоби со статус на култна претстава не само во Белград и Србија туку и надвор од границите на државата. Досега претставата е изведена над 500 пати, а ја виделе повеќе од 100.000 луѓе. Во претставата играат едни од најдобрите актерки и актери од нивните генерации, Тамара Крчуновиќ, Јелисавета Орашанин Теодосиќ, Андрија Кузмановиќ и Владимир Алексиќ Дејството на претставата се одвива во луксузен хотел, каде што младата брачна двојка Виктор и Ана доаѓа да помине романтичен меден месец. Сандра и Марко, уште еден брачен пар, исто така доаѓаат во истиот хотел, со истата цел. Сето ова би било многу убаво и романтично доколку Викторовата Ана и Сандриниот  Марко претходно не биле во многу романтична врска и  бурен брак. Во текот на една ноќ, животите на овие четворица луѓе ќе доживеат страсни, но и урнебесни промени.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    30-11-2024 Price: 1000-1800ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20