Hladno Pivo

Младински Културен Центар, Скопје

20:30

09 Oct

Hladno Pivo

Event details

Date (start) 09-10-2022
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

Hladno Pivo

Последна тура Hladno pivo

Еден од најзначајните панк-рок бендови во регионов најави последна серија настапи пред, како што велат подолга концертна пауза, а како дел и од исклучително успешната турнеја „35 за 35“ за три ипол децении постоење.

✊ Повеќе од доволно за задолжителен концерт во Скопје!

👉 9 октомври, МКЦ

700 денари (ограничено за првите 200 билети)

Tickets

Tickets shops

0ddv