Grand Vin – spring edition

Skopje Marriott Hotel, Скопје

12:00

08 Apr

Grand Vin – spring edition

Event details

Date (start) 08-04-2023
City Скопје
Time (start) 12:00

Event map

Grand Vin – spring edition

ОЛЕМА ВИНСКА ПРОЛЕТ !

GrandVin 2023 Spring Edition

Пронајдете го вашето ново вино, зголемете го винското искуство.

 Преку 400 вина од 50 винарии, нови берби, сорти, купажи, кои ќе бидат или штотуку се лансирани на пазарот, ве чекаат за дегустација.

Оваа година земја гостин е Албанија од каде ќе се претстават 6 грижливо одбрани винарии.

 Љубителите на посилната капка ќе можат да вкусат јаки алкохолни пијалоци од 12 македонски дестилерии.

Додека во гастро павиљонот ве очекуваат деликатеси, со кој го заокружуваме овој пролетен хедо-салон.“

Tickets