ЃОКО ТАНЕСКИ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Антички театар Охрид, Охрид

20:00

20 Jul

ЃОКО ТАНЕСКИ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Event details

Date (start) 20-07-2024
City Охрид
Time (start) 20:00

Event map

ЃОКО ТАНЕСКИ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Влезниците за 30 години кариера на Ѓоко Танески во продажба од 20 Јуни!

На 20 Јули сите патишта ќе водат кон Охрид.

Со особена чест и на ваше големо задоволство го најавуваме концертот на Ѓоко Танески!

Да, добро читате!
На 20 Јули во Античкиот Театар во Охрид со почеток во 21 часот ќе имате можност да го чуете „Најдоброто од Ѓоко Танески“. На сцената ќе го придружува и “Камерениот Оркестар” од Битола” и специјалните гости: Драган Мијалковски и Николче Мицевски.
Планирана е изведба на неговите најголеми хитови: “Една Љубов Имам”, “Збогум Најмила”, “Мој Пријателе”,”Никогаш Доста”, “Цветај Расцватај”, “Купив се”, “Јас ја имам силата”, “Ти Должам се”…како и останатиот материјал од неговата кариера…
Влезниците се достапни онлајн на мктикетс, како и во продажните салони на литература низ републиката.

Бидејќи ќе биде „ Најдоброто од Ѓоко Танески” концертот ќе се снима со најсовремена техмика за потребите на телевизиски проект.

Оваа година е година е јубилејна за Ѓоко Танески, славиме 30-години кариера, а јубилеите имаат смисол само ако се прославуваат и тоа заедно со драги луѓе.
Затоа, на 20 Јули , кај и да си, во Охрид да си!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    20-07-2024 Price: 700-800ден.