ЃОКО ТАНЕСКИ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Ancient theater of Ohrid, Ohrid

20:00

20 Jul

ЃОКО ТАНЕСКИ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Event details

Date (start) 20-07-2024
City Ohrid
Time (start) 20:00

Event map

ЃОКО ТАНЕСКИ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД

Влезниците за 30 години кариера на Ѓоко Танески во продажба од 20 Јуни!

На 20 Јули сите патишта ќе водат кон Охрид.

Со особена чест и на ваше големо задоволство го најавуваме концертот на Ѓоко Танески!

Да, добро читате!
На 20 Јули во Античкиот Театар во Охрид со почеток во 21 часот ќе имате можност да го чуете „Најдоброто од Ѓоко Танески“. На сцената ќе го придружува и “Камерениот Оркестар” од Битола” и специјалните гости: Драган Мијалковски и Николче Мицевски.
Планирана е изведба на неговите најголеми хитови: “Една Љубов Имам”, “Збогум Најмила”, “Мој Пријателе”,”Никогаш Доста”, “Цветај Расцватај”, “Купив се”, “Јас ја имам силата”, “Ти Должам се”…како и останатиот материјал од неговата кариера…
Влезниците се достапни онлајн на мктикетс, како и во продажните салони на литература низ републиката.

Бидејќи ќе биде „ Најдоброто од Ѓоко Танески” концертот ќе се снима со најсовремена техмика за потребите на телевизиски проект.

Оваа година е година е јубилејна за Ѓоко Танески, славиме 30-години кариера, а јубилеите имаат смисол само ако се прославуваат и тоа заедно со драги луѓе.
Затоа, на 20 Јули , кај и да си, во Охрид да си!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    20-07-2024 Price: 700-800ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20