EXIT 2023

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија

06 - 09 Jul

EXIT 2023

Event details

Date (start) 06-07-2023
Date (end) 09-07-2023
City Нови Сад, Србија
Time (start)

Event map

EXIT 2023

После едно од највпечатливите изданија на фестивалот, кое одушеви повеќе од 200 000 фанови од целиот свет и  угости повеќе од 1000 изведувачи, EXIT продолжува со истиот ритам кон следното, кое ќе се одржи од 6ти до 9ти јули 2023 година на Петроварадинскта тврдина. И наредниот јули, Петроварадинскта тврдина ќе е најтрактивна музичка дестинација во светот, каде ќе се соберат едни од најзначајните музички имиња.

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  Фестивалски билет, Price: 4299ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Златен ВИП, Price: 19600ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Камп, Price: 1999ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Фестивалски билет 4+1 Гратис, Price: 4299ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 1, Price: 2200ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 1 Златен ВИП, Price: 9300ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 2, Price: 2200ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 2 Златен ВИП, Price: 9300ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 3, Price: 2200ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 3 Златен ВИП, Price: 9300ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 4, Price: 2200ден.

 • Еднодневен билет

  Buy tickets

  Ден 4 Златен ВИП, Price: 9300ден.