EXIT 2022

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија

19:00

07 - 10 Jul

EXIT 2022

Event details

Date (start) 07-07-2022
Date (end) 10-07-2022
City Нови Сад, Србија
Time (start) 19:00

Event map

EXIT 2022

21-то издание на ЕГЗИТ Фестивал ќе се одржи на Петроварадинската тврдина од 7ми до 10ти јули 2022 година. Своите настапи веќе ги потврдија:  Calvin Harris, Nick Cave & the Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, AfrojackBoris Brejcha, Jax Jones, Maceo Plex, Masked Wolf, ACRAZE, Anna b2b Sama’ Abdulhadi, Sepultura, ZHU  и други бројни светски и регионални ѕвезди, а наскоро ќе бидат објавени и многу други !!!

Tickets

 • Фестивалски билет

  Buy tickets

  07-07-2022 Price: 3950ден.

 • Билет за камп

  Buy tickets

  07-07-2022 Price: 3950ден.

 • Златен ВИП

  Buy tickets

  07-07-2022 Price: 1650ден.

 • Nick Cave

  Buy tickets

  Регуларен билет, 07-07-2022 Price: 19600ден.

 • Nick Cave

  Buy tickets

  Фан Пит, 08-07-2022 Price: 1950ден.

 • Nick Cave

  Buy tickets

  Златен ВИП, 08-07-2022 Price: 2550ден.