Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран

12 - 14 Jul

Д ФЕСТИВАЛ 2019

Детали за настанот

Датум (старт) 12-07-2019
Датум (крај) 14-07-2019
Локација ДОЈРАН
Град Дојран
Почеток

Мапа на настанот

ПРВИТЕ И НАЈПОВОЛНИ БИЛЕТИ ВО ПРОДАЖБА ОД СРЕДА 23.01.2019! Let D FIESTA begin! \o/

Датумот за 9-тиот Д Фестивал е закажан и време е да го разбудите фестивалскиот дух, многу новости се пред нас… Од 12-ти до 14-ти јули, повторно се собираме во Дојран за единствената вистинска фестивалска авантура кај нас!

Билети

Листа на артисти

NOISIA

NOISIAHolland

Светските bass суперѕвезди и трикратни сопственици на Beatport наградите за најдобар d'n'b состав, со својот DJ set ќе ја предводат програмата на Main Stage во сабота, 13-ти јули.

Спреми се, синонимот за музичка прогресивност, техничка иновативност и безмилосна контрола на квалитетот доаѓа во Дојран

NAPALM DEATH

NAPALM DEATHUK

Еден од најзначајните метал бендови во светот, пионерите на grindcore сцената со речиси 40 години кариера, ќе настапат на главната бина на #Дфестивал!

Продажни места

all