DANCE YOU LIFE OFF

Национална Oпера и Балет, Скопје

19:30

01 Dec

DANCE YOU LIFE OFF

Event details

Date (start) 01-12-2019
City Скопје
Time (start) 19:30

Event map

DANCE YOU LIFE OFF

Аква студио за хип хоп и современ танц ви прикажува “Приказна за животот – DANCE YOU LIFE OFF” – уникатен и забавен перформанс, симбиоза на уличен и современ танц.

Подгответе се да го видите животот низ танц, со сите негови радосни и тажни моменти, преку изведба на едни од најдобрите тачери во Македонија

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    Стандарден билет, 01-12-2019 Price: 150ден.