ABBA REAL TRIBUTE

Nightclub Pure, Скопје

21:00

31 May

ABBA REAL TRIBUTE

Event details

Date (start) 31-05-2023
Location Nightclub Pure
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

ABBA REAL TRIBUTE

ABBA Real Tribute бенд е основан 2007 година во ноември. Бендот е составен од искусни и образовани музичари, сплотени во идејата да ги оживеат хитовите од некогаш мега популарниот бенд ABBA и да ги приближат на денешната публика.

Автентичен и оргинален перформанс, костими и кореографија, бендот во целост го пресликува духот и атмосферата која владееше на концертите на ABBA. Хитови како Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S и многу други, бендот ги изведува на оргинален начин, држејќи се истовремено до автентичните снимки. Имаат голема посетеност на сите концертни настапи, ABBA Real Tribute е најдобар доказ дека музиката на ABBA е безвременска, и ужива голема популарност меѓу публиката од различни генерации.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com