ABBA REAL TRIBUTE

Nightclub Pure, Skopje

21:00

31 May

ABBA REAL TRIBUTE

Event details

Date (start) 31-05-2023
Location Nightclub Pure
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

ABBA REAL TRIBUTE

ABBA Real Tribute бенд е основан 2007 година во ноември. Бендот е составен од искусни и образовани музичари, сплотени во идејата да ги оживеат хитовите од некогаш мега популарниот бенд ABBA и да ги приближат на денешната публика.

Автентичен и оргинален перформанс, костими и кореографија, бендот во целост го пресликува духот и атмосферата која владееше на концертите на ABBA. Хитови како Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S и многу други, бендот ги изведува на оргинален начин, држејќи се истовремено до автентичните снимки. Имаат голема посетеност на сите концертни настапи, ABBA Real Tribute е најдобар доказ дека музиката на ABBA е безвременска, и ужива голема популарност меѓу публиката од различни генерации.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20