Златна Бубамара на популарноста

S.C Boris Trajkovski, Skopje

21 Feb

Златна Бубамара на популарноста

Event details

Date (start) 21-02-2019
City Skopje
Time (start)

Event map

Златна Бубамара на популарноста

Драги наши ОТРУЕНИ и ЗАПОСТАВЕНИ граѓани, доколку сè уште верувате дека има останато некој нормален во нашата држава – доаѓа денот кога можеме да се собереме и заедно да провериме, да се проветриме и да уживаме во најновото издание на ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА

Време е ДА СЕ ПРЕДАДЕМЕ! – на музика, смеа и работа

Откако се ОДДАДОВМЕ – на лажење, крадење и НЕВЕРСТВА…

Ова е можност за просветлување и ВОСКРЕСНУВАЊЕ НА НАДЕЖТА

Како народ што си го бара своето, ќе Ве чекаме со камшик и Шик – пик – миг, па заедно со игра, песна и насмевки да ги поздравиме нашите најголеми уметници.

Ве молиме – немојте да бојкотирате, блокирате, манипулирате или да бегате – за сите вас има по едно „седиште“ во СЕДИШТЕТО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА.

Од нас добивте 22 години – па кој Ви има дадено повеќе?

ДА СЕ ПРЕДАДЕМЕ -НА СМЕА,МУЗИКА, МУДРОСТ И РАБОТА!

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    21-02-2019 Price: 881-1081ден.