Златна Бубамара на популарноста

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

21 Feb

Златна Бубамара на популарноста

Детали за настанот

Датум (старт) 21-02-2019
Град Скопје
Почеток

Мапа на настанот

Златна Бубамара на популарноста

Драги наши ОТРУЕНИ и ЗАПОСТАВЕНИ граѓани, доколку сè уште верувате дека има останато некој нормален во нашата држава – доаѓа денот кога можеме да се собереме и заедно да провериме, да се проветриме и да уживаме во најновото издание на ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА

Време е ДА СЕ ПРЕДАДЕМЕ! – на музика, смеа и работа

Откако се ОДДАДОВМЕ – на лажење, крадење и НЕВЕРСТВА…

Ова е можност за просветлување и ВОСКРЕСНУВАЊЕ НА НАДЕЖТА

Како народ што си го бара своето, ќе Ве чекаме со камшик и Шик – пик – миг, па заедно со игра, песна и насмевки да ги поздравиме нашите најголеми уметници.

Ве молиме – немојте да бојкотирате, блокирате, манипулирате или да бегате – за сите вас има по едно „седиште“ во СЕДИШТЕТО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА.

Од нас добивте 22 години – па кој Ви има дадено повеќе?

ДА СЕ ПРЕДАДЕМЕ -НА СМЕА,МУЗИКА, МУДРОСТ И РАБОТА!

Билети