Sethstat IX9 PROMO Concert

Станица 26, Скопје

21:00

15 Mar

Sethstat IX9 PROMO Concert

Детали за настанот

Датум (старт) 15-03-2019
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 21:00

Мапа на настанот

Sethstat IX9 PROMO Concert

Титаните на современата македонска Jazz музика и култура господата Sethstat ке отсвират целовечерен концерт

по повод излегувањето на нивниот досега најзрел и веројатно најдобар албум IX9

Во соработка со 3 Gonga и PMG Jazz.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/308160139860015/

Time and date: Friday, Mar 15 at 9 PM

Локација: Станица 26 Jordan Mijalkov, 1000 Skop

Билети

Продажни места

allm