Sethstat IX9 PROMO Concert

Stanica 26, Skopje

21:00

15 Mar

Sethstat IX9 PROMO Concert

Event details

Date (start) 15-03-2019
Location Stanica 26
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

Sethstat IX9 PROMO Concert

Титаните на современата македонска Jazz музика и култура господата Sethstat ке отсвират целовечерен концерт

по повод излегувањето на нивниот досега најзрел и веројатно најдобар албум IX9

Во соработка со 3 Gonga и PMG Jazz.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/308160139860015/

Time and date: Friday, Mar 15 at 9 PM

Локација: Станица 26 Jordan Mijalkov, 1000 Skop

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 15-03-2019 Price: 250ден.

Tickets shops

allm