Музеј на Македонија – ( Плато пред Куршумли Ан )

Музеј на Македонија – ( Плато пред Куршумли Ан )

Детали

Address

Ул.„Јосиф Михајловиќ“ бр.7, 1000 Skopje, Macedonia

City Скопје

Музеј на Македонија – ( Плато пред Куршумли Ан )

All events at Музеј на Македонија – ( Плато пред Куршумли Ан )

Makedox 2023

Makedox 2023

17-08-2023