Златно Славејче 2022

Македонска Филхармонија, Скопје

11:00

13 Nov

Златно Славејче 2022

Event details

Date (start) 13-11-2022
City Скопје
Time (start) 11:00

Event map

Златно Славејче 2022

Со огромно задоволство Ве каниме на претстојното педесет и второ издание на фестивалот за детска песна Златно Славејче 2022.

На 13 ноември 2022 во Македонска Филхармонија со почеток на претставите од 11:00 и 13:00 часот.
Билетите се во ограничен број и истите може да ги купите преку сајтот и продажната мрежа на www.mktickets.mк
Ние сме повеќе од подготвени и расположени за да ги отпееме најновите детски хитови.
Се гледаме на ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2022

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  11:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.

 • Билет

  Buy tickets

  13:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.

 • Билети

  Buy tickets

  17:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.

 • Билет

  Buy tickets

  19:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20