Златно Славејче 2021

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

12:00

17 Oct

Златно Славејче 2021

Event details

Date (start) 17-10-2021
City Скопје
Time (start) 12:00

Event map

Златно Славејче 2021

Драги другарчиња

И оваа година ве покануваме да го проследите најдобриот детски музички фестивал Златно Славејче

Да ги слушнете и поддржите нашите славејчиња

Во А1 Арена  на 17.10.2021 во 12 часот

 

 

според актуелните ковид мерки, дозволениот капацитет на салата е 30%

Tickets