Златна Бубамара на Популарноста 23

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:00

27 Feb

Златна Бубамара на Популарноста 23

Event details

Date (start) 27-02-2020
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Златна Бубамара на Популарноста 23

Во четврток 13.02.2020 во 12 часот започнува продажбата на билети за 23-то издание на Златна Бубамара на Популарноста

Интересот е преголем затоа бидете подготвени

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    27-02-2020 Price: 1000-1200ден.