Златна бубамара на популарноста 2024

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:00

22 Feb

Златна бубамара на популарноста 2024

Event details

Date (start) 22-02-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Златна бубамара на популарноста 2024

Под мотото „Кој чека ќе дочека“, нашата омилена манифестација влегува во својот 27-ми
мандат
На сцената повторно ќе ги видиме најголемите музички звезди од Македонија и регионот,
не очекува незаборавна сатира, хумор и насмеани лица.
Влезот ќе биде дозволен и за посетители со стари лични карти и пасоши, за кои ќе има
организирано колективно фотографирање, делење образци и потписи.
Златна Бубамара – незаборавен момент кој се случува еднаш, а се раскажува со децении
Дојдоа времиња кога е полесно да дојдете до карта за Бубамара – отколку до лична карта
Да се чекираме на бубамарскиот лет број 27.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    22-02-2024 Price: 1200-2000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20