Зоран Кесиќ со „Приказни и Песни“

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

24 Apr

Зоран Кесиќ со „Приказни и Песни“

Event details

Date (start) 24-04-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Зоран Кесиќ со „Приказни и Песни“

Таксират 25 и Скопје Комеди ви го претставуваат: Зоран Кесиќ со „Приказни и песни“ за прв пат во Скопје!

Од политика до медитација, нема тема која Кесиќ не ја опфаќа во неверојатната приредба.
Од стенд-ап до основачко собрание, „Приказни и песни“ личи на се’, а истовремено и на ништо.

Ова шоу нема да има реприза, само премиера !!!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    24-04-2023 Price: 800-1200ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20