Жељко Бебек на Антички Театар во Охрид

Антички театар Охрид, Охрид

20:00

18 Jul

Жељко Бебек на Антички Театар во Охрид

Event details

Date (start) 18-07-2024
City Охрид
Time (start) 20:00

Event map

Жељко Бебек на Антички Театар во Охрид

Жељко Бебек на Антички Театар во Охрид.

Жељко Бебек слави 50 години кариера во Охрид ✨

Легендарниот изведувач кој слави 50 години кариера, доаѓа во Охрид за овој повод!

Јубилејниот концерт ќе се одржи на 18-ти Јули 2024 година во прекрасниот Антички Театар.

Привилегија е да уживате во најголемите хитови на Жељко Бебек, еден од највлијателните артисти на балканскиот регион во изминатите 50 години.

Концертот е во организација на Сцена Продукција, додека влезниците се пуштени во продажба преку продажната мрежа на MkTickets

Срдечен поздрав,
Сцена Продукција

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    18-07-2024 Price: 1000-1300ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20