Outdoor festival When in Krusevo 2024

Крушево,

05 - 07 Jul

Outdoor festival When in Krusevo 2024

Event details

Date (start) 05-07-2024
Date (end) 07-07-2024
Location Крушево
City
Time (start)

Event map

Outdoor festival When in Krusevo 2024

Оваа година Outdoor festival When in Krusevo 2024 е закажан за 05.07-07.07.2024 гдоинаСе враќаме со нови сили, хуманитарен карактер и посебен фокус на инклузивност на маргинализираните групи.

Ви највуваме многу адреналин, забава и дружење – планински, велосипедски и адреналински тури, крос кантри велоспиедска трка, параглајдинг, кајак, SUP, концерти на отворено, детски игри, кампинг и chillout зона на Крушевското езеро, музејски тури, саем на храна и пијалоци, бројни изненадувања и многу, многу позитивна енергија и љубов!

Придружете ни се во нови авантури и заедно да создадеме нови спомени.🤸🏻

Сите сте добредојдени во Крушево🍀

*Со секој купен онлајн билет донирате 100 денари на социјално ранливи категории во Крушево.

Напомена:
Со секој купен билет задолжително пријавување на google формата во прилог:

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20