VOYAGE & NUCCI, 2BONA

A1 Arena Open Air, Skopje

21:00

21 Aug

VOYAGE & NUCCI, 2BONA

Event details

Date (start) 21-08-2021
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

VOYAGE & NUCCI, 2BONA

OYAGE & NUCCI &2BONA – A1 ARENA OPEN AIR
За прв пат во Скопје на една сцена, мегапопуларните талентирани автори и изведувачи, предводниците на новите генерации и основачи на новиот музички бран на балканот.

Михајло Веруовиќ – VOYAGE, стана препознатлив за балканската публика уште во текот на 2019г. и 2020г. откако публикуваше неколку заеднички песни со Бресквица.
Во текот на 2021г. во март, Voyage го напиша и објави еден од најголемите балкански хитови “Plesi“. Набрзо ги објави новите проекти кои се веќе хитови за рекордно време “Bounce“, “Kartel“, “Aman“ со Раста.

Игор Паниќ – NUCCI, ги освои сите 1-ви места на youtube балканскиот трендинг по објавување на песната “BEBO“ во јуни 2020г, на сцената се потврди по публикување на еден од најголемите негови хитови “UDJI NA WA“ песна која брои повеќе од 30,000,000 милиони прегледи.

Марио Јелиќ и Антонио Стојановски – 2BONA, предвоници и пионери на новиот звук, добро познати на Македонската јавност, ќе бидат домаќини на еден од најголемите трап настани во Скопје за оваа година.
Како домашни артисти први го пробија ледот на балканската и европска сцена.

Tickets

Tickets shops

allm