Victoria Dj Set

Станица 26, Скопје

23:59

19 Apr

Victoria Dj Set

Event details

Date (start) 19-04-2024
City Скопје
Time (start) 23:59

Event map

Victoria Dj Set

Victoria од Måneskin ни пристигнува со спектакуларен DJ Set!

Официјалната промо забава на Д Фестивал ја отвараме со басистката од супер популарниот бенд на новата генерација, Måneskin.

Со групата MANESKIN го освоија срцето на публиката и станаа светска сензација, освојувајќи ја Евровизија во 2021 година

Victoria за првата нејзина соло турнеја:
“You better come to my very first tour as a DJ. I really want to bring some noise and have a good time. Secure your assets and prepare to jump on your way to heaven. See you, I love you. Muah!”

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20