Билет за спас на Вардар

Национална Арена Тодор Проески, Скопје

19:47

21 Feb

Билет за спас на Вардар

Event details

Date (start) 21-02-2021
City Скопје
Time (start) 19:47

Event map

Билет за спас на Вардар

Храброста е нашиот избор, дела наместо зборови.
Имаме можност да напишеме нови славни страници од историјата на црвено црниот свет, а за тоа да го направиме потребно е да направиме само еден мал чекор, да купиме билет на еден натпревар каде игра нашиот Вардар.
Ова е шанса за сите нас кои од страна навивавме нештата да тргнат во вистинската насока, чекајќи други да ја завршат работата. Сега од нас зависи, никој од страна нема да го направи тоа што е наша чест и привилегија да го направиме, никој не може да го одбрани посилно Вардар од нас Вардарците…
КУПИ БИЛЕТ ЗА СПАС НА ВАРДАР !!!

Секој билет значи, секој билет е еден чекор поблиску до целта, за секој билет Вардар ќе ви биде благодарен, но сакајќи да дадеме на значење на историските години за ФК ВАРДАР:
– 47 билети за СПАС НА ВАРДАР негов ќе значат пред се признание за вашето лично учество, но и вашето име ќе биде запишано на клубските ѕидини покрај забележителните моменти од богатата клубска историја.
– 87 или повеќе билети за СПАС НА ВАРДАР ќе ви доделат Сертификат заверен од ФК Вардар, како признание за вашето лично или учеството на вашето Здружение, Организација, Компанија во борбата за спас на Вардар.

Да се сплотиме и сите заедно да бидеме Вардар !
Бидете со нас, многу скоро акцијата започнува, па ова нека биде општ повик за #МОБИЛИЗАЦИЈА

Tickets

  • Билет за спас на Вардар

    Buy tickets

    21-02-2021 Price: 100ден.