TRIBUTE NIGHT BJELO DUGME

Water Park – AquaBella Resort, Штип

21:00

03 Jun

TRIBUTE NIGHT BJELO DUGME

Event details

Date (start) 03-06-2023
City Штип
Time (start) 21:00

Event map

TRIBUTE NIGHT BJELO DUGME

Почеток на летната сезона со настан во чест на легендарните “Bjelo Dugme”, како еден од највлијателните рок бендови на поранешна Југославија. Ајде да уживаме и да ги пееме сите заедно хитовите со кој растевме и пораснавме.
AQUA BELLA Resort, Штип. Ве очекуваме во Сабота, 3 Јуни 2023 во 21:00. Покрај нашата продажна мрежа, билети може да набавите и во Хотел Оаза во Штип.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com