The Park Festival 23-26.07.2024

City Park Gostivar, Gostivar

18:00

23 - 26 Jul

The Park Festival 23-26.07.2024

Event details

Date (start) 23-07-2024
Date (end) 26-07-2024
City Gostivar
Time (start) 18:00

Event map

The Park Festival 23-26.07.2024

“The Park Festival” mbetete një kujtim i mrekullueshëm për të gjithë pjesëmarrësit, duke i lënë atyre dëshirën për të kthyer përsëri në këtë oaz të kënaqësisë dhe argëtimit.

Ashtu si edicionet e mëparshme,The Park Festival sjell një gamë të gjerë të artistësh për të gjitha shijet, duke krijuar një atmosferë euforike për të gjithë të pranishmit.

 

SIGURO BILETËN TUAJ ME KOHË!!!

 

Tickets

 • One day ticket 23 july

  Buy tickets

  Parter, 23-07-2024 Price: 1400ден.

 • One day ticket 26 july

  Buy tickets

  Parter, 26-07-2024 Price: 1200ден.

 • One day ticket 23 july

  Buy tickets

  Fan Pit, 23-07-2024 Price: 1800ден.

 • One day ticket 26 july

  Buy tickets

  Fan Pit, 26-07-2024 Price: 1600ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20