ТОЧНО НА ПОЛНОЌ (ГАЛА НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ)

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

24 Dec

ТОЧНО НА ПОЛНОЌ (ГАЛА НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ)

Event details

Date (start) 24-12-2018
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ТОЧНО НА ПОЛНОЌ (ГАЛА НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ)

24.12.2018 [Понеделник] @ 20:00
Редовна програма / Концертна сала

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 24-12-2018 Price: 1000ден.