Тоби

Театар за деца и младинци, Скопје

19:00

01 Dec

Тоби

Event details

Date (start) 01-12-2018
City Скопје
Time (start) 19:00

Event map

Куклена претстава

Постои нешто, особено кај младите, што изгледа како непремостива препрека, никако не сте задоволни од сопствениот изглед. Каква тага и горчина … Меѓутоа, ако имате, како јазовичарот Тоби, пријателка како госпоѓата Флора, вие многу брзо ќе ја надминете оваа безмислена грижа. Едноставно, со помош на пријателите ќе се видите себе си од еден сосема друг, среќен агол. Па, вие сте вешти , остроумни , а бога ми и многу згодни. И уште нешто, немојте да се китите со туѓи перја. Ќе излезете смешни.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 01-12-2018 Price: 200ден.