Tea Tairovic во Скопје

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

20:00

16 Dec

Tea Tairovic во Скопје

Event details

Date (start) 16-12-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Tea Tairovic во Скопје

Подговтвете се за големото финале за оваа 2023 година!!!

После големиот концерт на Ташмајдан, TEA TAIROVIC во знак на почит кон македонската публика го одбира Скопје за следна дестинација каде ќе одржи голем концерт и неповторливо целовечерно шоу „На една ноќ во Скопје“!!!

Сабота 16 декември

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    16-12-2023 Price: 800-1500ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20