ТАМАРА @ АНТИЧКИ ТЕАТАР ОХРИД

Антички театар Охрид, Охрид

22:00

29 Jul

ТАМАРА @ АНТИЧКИ ТЕАТАР ОХРИД

Event details

Date (start) 29-07-2021
City Охрид
Time (start) 22:00

Event map

ТАМАРА @ АНТИЧКИ ТЕАТАР ОХРИД

Конечно!Концертите кои долго ги очекувавте!

Под отворено небо со поп дивата Тамара Тодевска

Со задоволство ве каниме на музичките настани кои ќе го обележат летото- два спектакуларни концерти на македонската поп дива Тамара Тодевска, под отворено небо.

По големиот успех на Евровизија  и година и пол без нејзините најдобри забави, конечно ќе ги пееме во живо „Proud”, „Тажна љубов, среќна песна”,„1003”, во Охрид и Хераклеја.

Ковид безбедни, за најпознатите рефрени расположени, ве чекаме

Се гледаме под отворено небо!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    29-07-2021 Price: 500-700ден.