ТАМАРА @ ХЕРАКЛЕЈА

Антички Театар Хераклеја – Битола, Битола

21:30

01 Aug

ТАМАРА @ ХЕРАКЛЕЈА

Event details

Date (start) 01-08-2021
City Битола
Time (start) 21:30

Event map

ТАМАРА @ ХЕРАКЛЕЈА

Конечно!Концертите кои долго ги очекувавте!

Под отворено небо со поп дивата Тамара Тодевска

Со задоволство ве каниме на музичките настани кои ќе го обележат летото- два спектакуларни концерти на македонската поп дива Тамара Тодевска, под отворено небо.

По големиот успех на Евровизија  и година и пол без нејзините најдобри забави, конечно ќе ги пееме во живо „Proud”, „Тажна љубов, среќна песна”,„1003”, во Охрид и Хераклеја.

Ковид безбедни, за најпознатите рефрени расположени, ве чекаме

Се гледаме под отворено небо!

Tickets

Tickets shops

allm