Сандра Силаѓев – ДЕЈТ

Македонска Филхармонија, Скопје

21:00

09 Oct

Сандра Силаѓев – ДЕЈТ

Event details

Date (start) 09-10-2023
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Сандра Силаѓев – ДЕЈТ

РАСПРОДАДЕНО !

 

Квалитетни содржини може да се пронајдат во различни форми на уметноста.
Таков е случајот со претстави во кои може да уживат различни генерации.
Со монодрамата ДЕЈТ, комичарката Сандра Силаѓев, во епицентарот на приказната го поставува очекувањата и надежите наспроти можеби помалку убавата реалност.
И се чини, дека со оваа монодрама допира до многу гледачи кои се наоѓаат во нејзината приказна.
ХИТ претставата ДЕЈТ, во изведба на Сандра Силаѓев на 09 октомври во СКопје
Филхармонија, 21 часот.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    09-10-2023 Price: 600-1000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com