САНДРА СИЛАЃЕВ – ДЕЈТ / ВТОРА ПРЕТСТАВА

Македонска Филхармонија, Скопје

21:00

10 Oct

САНДРА СИЛАЃЕВ – ДЕЈТ / ВТОРА ПРЕТСТАВА

Event details

Date (start) 10-10-2023
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

САНДРА СИЛАЃЕВ – ДЕЈТ / ВТОРА ПРЕТСТАВА

Поради преголемиот интерес на и веднаш распродадените билети,

Највавуваме уште една претстава на 10 октомври

 

Квалитетни содржини може да се пронајдат во различни форми на уметноста.
Таков е случајот со претстави во кои може да уживат различни генерации.
Со монодрамата ДЕЈТ, комичарката Сандра Силаѓев, во епицентарот на приказната го поставува очекувањата и надежите наспроти можеби помалку убавата реалност.
И се чини, дека со оваа монодрама допира до многу гледачи кои се наоѓаат во нејзината приказна.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    10-10-2023 Price: 600-1000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20