САЕМ НА МЕБЕЛ

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

09:00

29 Mar

САЕМ НА МЕБЕЛ

Event details

Date (start) 29-03-2023
Date (end) 02-04-2023
City Скопје
Time (start) 09:00

Event map

САЕМ НА МЕБЕЛ

Саем на мебел
Голем број на изложувачи на мебел
Домашни производители
Интернационални брендови
Идеи за уредување на домот

Tickets