Симон Трпчески и пријателите

Македонска Филхармонија, Скопје

19:00

24 Nov

Симон Трпчески и пријателите

Event details

Date (start) 24-11-2020
City Скопје
Time (start) 19:00

Event map

Симон Трпчески и пријателите

43.Денови на македонска музика
во соработка со КултурОп,
со особена чест, гордост и задоволство ви го најавуваат концертот на претставникот и носителот на македонскиот идентитет низ светот:
Симон Трпчески и пријателите!
24.11.2020, Голема сала на Македонска филхармонија, 19ч.

Tickets