СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

18 Apr

СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ

Event details

Date (start) 18-04-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ

Диригент: Михал Нестерович (Полска)

Солист: Сојанг Јун –виолина (Кореја)

Програма:

Ј. Брамс: Концерт за виолина и оркестар

Р. Вон Вилијамс: Симфонија бр. 5 D-dur

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    18-04-2019 Price: 400-500ден.