„SHOWBIZ“ Никола Ѓуричко

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

07 Mar

„SHOWBIZ“  Никола Ѓуричко

Event details

Date (start) 07-03-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

„SHOWBIZ“ Никола Ѓуричко

Со голема возбуда и чест го најавуваме новото шоу на популарниот холивудски актер, овој пат во улога на стенд-ап комичар – Никола Ѓуричко!

На 7-ми Март во Филхармонија, Никола ќе настапи со својот нов стенд-ап материјал со наслов „SHOWBIZ“. По пауза од 3 години, 2023 ја започнува со многубројни успешни настапи и распродадени шоуа низ Балканот и Европа, а на мапата дојде на ред и Скопје! Новиот материјал на Ѓуричко вклучува анегдоти и поуки од неговиот живот како Холивудски актер и занимливости од неговиот приватен живот со неговото семејство, кои – за среќа – ги има многу!

Presented by #ТАКСИРАТ25 во соработка со Skopje Comedy.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    07-03-2023 Price: 800-1200ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20