Мој Театар – Сити Театар

Skopje City Mall (Rooftop), Скопје

11:30

26 Nov

Мој Театар – Сити Театар

Event details

Date (start) 26-11-2023
City Скопје
Time (start) 11:30

Event map

Мој Театар – Сити Театар

Театарска претстава

„Сонуваме патуваме”

26.11.2023 11:30 часот

Кино Cineplexx – сала бр.6

Влез: 150 ден

Tickets