Мој Театар Сити Театар

Skopje City Mall, Skopje

11:30

14 Apr

Мој Театар Сити Театар

Event details

Date (start) 14-04-2024
Location Skopje City Mall
City Skopje
Time (start) 11:30

Event map

Мој Театар Сити Театар

Театарска претстава

„Писмото од кралот”

14.04.2024 11:30часот

Кино Cineplexx – сала бр.6

Влез: 150 ден

Tickets

  • Билети

    Buy tickets

    14-04-2024 Price: 150ден.