Мој Театар – Сити Театар

Skopje City Mall, Skopje

11:30

03 Mar

Мој Театар – Сити Театар

Event details

Date (start) 03-03-2024
Location Skopje City Mall
City Skopje
Time (start) 11:30

Event map

Мој Театар – Сити Театар

Театарска претстава

„Другаруваме”

03.03.2024 11:30часот

Кино Cineplexx – сала бр.6

Влез: 150 ден

Tickets