Red Hot Chili Peppers Real Tribute Band

Станица 26, Скопје

20:00

06 Apr

Red Hot Chili Peppers Real Tribute Band

Event details

Date (start) 06-04-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Red Hot Chili Peppers Real Tribute Band

По настапите во Русија, Швајцарија, Словенија, Франција, Доминиканска Република и уште многу други земји, Red Hot Chili Peppers Real Tribute Band, добро познат на скопската публика, ќе одржи концерт во клубот Станица 26

Red Hot Chili Peppers Real Tribute Band е еден од најголемите европски tribute проекти на RHCP, кој е специфичен по одличната енергија на бина, костимографијата која е најблизу до оригиналниот бенд и одличниот звук.

Побликата може да ги очекува сите хитови од сите периоди на овој голем бенд, а интересно ќе биде што бендот ќе изведува песни од албумот „One Hot Minute“, кои оригиналните RHCP ги немаат изведувано преку 20 години

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com