QUEEN SENSATION ВО СКОПЈЕ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

24 Nov

QUEEN SENSATION ВО СКОПЈЕ

Event details

Date (start) 24-11-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

QUEEN SENSATION ВО СКОПЈЕ

ВЕЛИЧЕСТВОТО НА НАСЛЕДСТВОТО НА МУЗИЧКАТА ИКОНА НА ГРУПАТА QUEEN!
Бидете дел од магијата на музиката на групата Queen со QUEEN SENSATION, еден од
најдобрите трибјут бендови во светот. Од 2006 година, настапуваат ширум светот,
воодушевувајќи ја публиката во Бразил, Кина, Европа, Африка, Русија, Јужна Кореја и
многу повеќе. Подгответе се повторно да ја доживеете магијата на безвременските
хитови и изведби на Queen. Придружете ни се на ова извонредно музичко патување и
осетете ја моќта и сјајот на Queen. Дали сте подготвени за РОК?
Неповторливите QUEEN SENSATION, по големата турнеја во Кина со концерт и во
Скопје во салата на МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА.
24 НОЕМВРИ 2023, 20 ЧАСОТ.
Феноманален трибјут на безвременската магија на групата Queen.
Бидете дел од овој несекојдневен настан!!!
Ве очекуваме!!!!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    24-11-2023 Price: 1000-1800ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20