Queen Real Tribute

Станица 26, Скопје

20:00

05 May

Queen Real Tribute

Event details

Date (start) 05-05-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Queen Real Tribute

Најголемиот светски tribute бенд повторно доаѓа во Скопје !!!

По големата светска турнеја со преку 60 одлични концерти во Кина, Франција,Германија, по распродадените концерти во Белград и Загреб, најголемиот светски tribute бенд повторно во Скопје.

Queen Real Tribute бенд ќе одржи повече часовен концерт во клубот Станица 26 на 05.05.2023

Show must go on, We are the champions, I want to break free, Radio Ga Ga, We will rock you, Bohemian Rhapsody, но и музичко патување од сите епохи на постењето на Queen, во живо во клубот Станица 26.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20