Project Kalabalak

Паркинг Орел, Радовиш

21:00

20 Jul

Project Kalabalak

Event details

Date (start) 20-07-2024
City Радовиш
Time (start) 21:00

Event map

Project Kalabalak

PROJECT KALABALAK 2024
Спремни за добра забава на отворено?!… 20 Јули е датумот на кој Радовиш повторно ќе биде главниот центар на случувањата во Македонија, и овој пат со оригинална атмосфера која ќе ја овозможат светските, но и домашни артисти.

Меѓу нив се:
Dj Cobe
Ivan Dimov
Dj Flowzy
Fecky Farris
ROMY JANSSEN (NL)

Придружете им се на оние кои знаат како да се забавуваат на подиум на една урбана уметност, каде ќе бидете сведоци на извонредни музички артисти, со чија креативност, интеракција и електронска, андерграунд музика, градот Радовиш ќе го трансформираат во ултра модерен центар, а пофалбите нема да изостанат!

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20