20 ГОДИНИ ПОТОЧИЊА – ГОЛЕМ РОДЕНДЕНСКИ ЈУБИЛЕЈ

Македонска Филхармонија, Скопје

11:00 19:00

13 - 14 May

20 ГОДИНИ ПОТОЧИЊА – ГОЛЕМ РОДЕНДЕНСКИ ЈУБИЛЕЈ

Event details

Date (start) 13-05-2023
Date (end) 14-05-2023
City Скопје
Time (start) 11:00
Time (end) 19:00

Event map

20 ГОДИНИ ПОТОЧИЊА – ГОЛЕМ РОДЕНДЕНСКИ ЈУБИЛЕЈ

Најмили другарчиња, на 13 и 14 мај во Македонска Филхармонија, Поточиња го прославуваат својот 20-ти роденден.
Ве очекуваме на големата роденденска забава на која сите заедно ќе ги дувнеме свеќичките на роденденската торта.
20 години Поточиња – 20 години Песна, Радост, Насмевка!

 

*Ве молиме внимателно бирајте го датумот и времето при купување!

Барања за замена на карти и рефундации на средства нема да бидат земени предвид!

Tickets

 • 13 МАЈ Сабота

  Buy tickets

  11:00 часот, 13-05-2023 Price: 300 ден.

 • 13 МАЈ Сабота

  Buy tickets

  13:00 часот, 13-05-2023 Price: 300ден.

 • 13 МАЈ Сабота

  Buy tickets

  19:00 часот, 13-05-2023 Price: 300ден.

 • 14 МАЈ Недела

  Buy tickets

  11:00 часот, 14-05-2023 Price: 300ден.

 • 14 МАЈ Недела

  Buy tickets

  13:00 часот, 14-05-2023 Price: 300ден.

 • 14 МАЈ Недела

  Buy tickets

  19:00 часот, 14-05-2023 Price: 300ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20