ПАМТИМ САМО СРЕТНЕ ДАНЕ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

24 Feb

ПАМТИМ САМО СРЕТНЕ ДАНЕ

Event details

Date (start) 24-02-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ПАМТИМ САМО СРЕТНЕ ДАНЕ

Почитувана публико,

Ја користиме оваа прилика, да Ве информираме, дека уметничката Габи Новак за жал нема да настапи на концертот „ПАМТИМ САМО СРЕТНЕ ДАНЕ”, бидејки сѐ уште се опоравува од скршениците на раката и колкот и неизвесно е кога ќе оздрави.

Концертот ќе се одржи на 24.02.2024 година во Македонска Филхармонија со почеток во 20 часот.

Во придружба на музичарите од Македонската Филхармонија под диригентската палка на Јосип Цвитановиќ, ќе настапат легендарните солисти Владо Калембер и Јурица Паѓен, како и Дејан Цукиќ, Аида Мушановиќ-Арсиќ, Агни Авшар и други.

Жалиме за болеста на Габи Новак и ѝ посакуваме брзо опоравување.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит

Чуј и Почуј Продукција

Доколку настанатата состојба не е во согласност со вашите интереси ве молиме најдоцна до 19.02.2024 да нѐ известите на info@karti.com.mk за да извршиме рефундација на вашите уплатени средства.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    24-02-2024 Price: 1500-3000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20