Олга Здоренко – Бетти

Македонска Филхармонија – мала сала, Скопје

20:00

28 Sep

Олга Здоренко – Бетти

Event details

Date (start) 28-09-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Олга Здоренко – Бетти

Целовечерен пијано рецитал на светски познатата Италијанско – Украинска пијанистка
Олга Здоренко – Бетти.
Олга повеќе од три денцении е присутна на светската пијанистичката сцена како
концертен пијанист и солист со најпрестижните светски оркестри како што е и
нејзиниот настап како солист со маестралната Берлинска Филхармонија, како и со
оркестарот на Малер Академија предводена од легендарниот Клаудио Абадо.

 

На програмата се дела од Шопен. Неповторливите 24 Прелудиуми и легендарната
Соната во б-мол.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    28-09-2023 Price: 400-500ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20